1 DAG
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Voedingsspecialist

Re-Size

Vind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om af te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan heeft Four2Go de juiste oplossing voor je gevonden: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden. Four2Go bied je nu de kans om deel te nemen aan een 10 weken durend programma waarbij je intensieve begeleiding krijgt op het gebied van voeding én sporten. Afhankelijk van het streefgewicht, wordt er gekeken naar welk trainings- en voedingsprogramma het best bij je past.

Bulk UP Programma

Heb jij als fanatieke krachtsporter een steuntje in de rug nodig? Wil je aankomen in spiermassa en heb je hierbij hulp nodig? Dit kan met onze module Bulk-Up! Door middel van training, gepersonaliseerde voedingsschema’s en periodiek te meten geven wij je een steuntje in de rug.

Dit programma zorgt ervoor dat je op een juiste manier aankomt, dus maximale spiergroei en een
geringe toename in vetmassa. Je mag de gehele maand september starten aan deze module, deze duurt in totaal 12 weken. Voor leden bedragen de kosten voor deze module €22,50 per maand (totaal 3 betalingen van €22,50), voor niet leden bedragen de kosten van de module in totaal €195,00 inclusief gebruik van de fitness. Tijdens deze module krijg je 2 trainingsschema’s van 6 weken die zorgen voor optimale spiergroei. Daarnaast word je periodiek gemeten via een huidplooimeting (om de 2 weken), dit om je vetvrije massa te berekenen en om te kijken of je voedingsschema hierop aangepast moet worden. Ook krijg je 1RM krachttesten om te zien of je ook daadwerkelijk sterker wordt.

Fitness
fixed-col-3-img1

In een aangename en een open sfeervolle zaal van maar liefst 600 m2 staat onze fitnessapparatuur opgesteld. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Volop ruimte, modern en veilig. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen. Wij bieden ook Bedrijfsfitness en Seniorenfitness.

LEES MEER
Faciliteiten
fixed-col-3-img1

Sports & Healthclub Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van faciliteiten. Na het sporten nog even ontspannen met een drankje? Dat kan in onze sfeervolle sportlounges. Een uurtje onbezorgd sporten? Onze professionele KidsClubmedewerkers nemen graag tijdelijk de zorg van je kind over. Ook hebben we een Sauna en Zonnebank.

LEES MEER
Voedingsspecialist
fixed-col-3-img1

Vind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om fit te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan hebben wij de oplossing: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden.

LEES MEER

Bring a friend!

Samen sporten is leuker! Bij Four2go kun je zelfstandig sporten maar met elkaar wordt het nog leuker!

Vraag samen 1 dag GRATIS sporten aan!
logo-ico