1 DAG
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Personal Training Berghem

Personal training bij Four2Go in Berghem

Personal Training in Berghem bij Four2Go is één-op-één training die helemaal in het teken staat van het behalen van jouw persoonlijke doel(en)!
Voorafgaand aan Personal Training vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats. In dit gesprek wordt het duidelijk voor de Personal Trainer wat de doelen zijn en wat er gedaan moet worden om deze doelen te verwezenlijken Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan het lange termijn doel maar ook aan korte termijn doelen. Deze korte termijn doelen zijn van belang om het lange termijn doel te behalen en zo fungeren ze als controlepunten om in de gaten te houden of je op de goede weg bent, of dat er misschien aanpassingen gemaakt moeten worden in het traject.
Vanuit dit gesprek wordt er een beweegplan en/of voedingsplan opgesteld en ga jij samen met de Personal trainer aan de slag.

Tijdens de training wordt je op een effectieve, veilige en gepersonaliseerde wijze begeleid. Je krijgt persoonlijke aandacht qua uitleg en uitvoering van de oefeningen. Soms zijn er kleine veranderingen nodig in een oefening of qua houding om een beter resultaat te behalen. De Personal Trainer zorgt voor deze aanpassingen en helpt je zo verder naar jouw persoonlijke doel(en).

Personal Training in Berghem bij Four2Go is ook wat voor jou, omdat?

 • Het je net dat ene zetje extra motivatie geeft wat je nodig hebt!
 • Je resultaatgericht wilt trainen (kracht- en conditietrainingen).
 • Je weer veilig aan de slag wilt na een blessure of in een revalidatieproces zit.
 • Het je helpt je doelen te behalen, wanneer je hier moeite mee hebt.
 • Je het beste uit jezelf wilt halen en net dat ene stapje verder wilt gaan!
 • Je beter wilt presteren in je specifieke sport.
 • Het gewoon fijn is om samen met iemand te sporten die je tevens advies kan geven in oefeningen, techniek, voeding en lifestyle.

Wie ben ik?
Mijn naam is Raoul van Ooij en vanaf mijn 17e ben ik werkzaam in de gezondheidsbranche. Hierin heb ik gewerkt als fitnesstrainer, bootcamptrainer, sport performance trainer en personal trainer. Graag wil ik jouw Personal Trainer worden en wil ik samen met jou je doelen behalen!

Als je Personal Trainer is het mijn taak om je te sturen op succes, dit doe ik door motiverende trainingen aan te bieden waarbij ik tevens mijn kennis overdraag. De overdracht van kennis vind ik een belangrijk aspect in Personal Training, omdat ik wil dat jij weet waarom we iets doen en wat je daar mee kunt bereiken.
Verder vind ik het creëren van nieuwe beweegoplossingen bij fysieke problemen een leuke uitdaging. Kleine veranderingen in een training kunnen grote verschillen met zich meebrengen, deze kleine veranderingen zijn van belang omdat elk individu anders is.

Mijn expertise ligt in het trainen van speciale doelgroepen, het revalideren na blessures en sport performance training.
Speciale doelgroepen; COPD, ASTMA, diabetes, overgewicht, obesitas en lage rugklachten.
Blessures; hamstring ruptuur, enkel- en knie trauma’s en luxatie en impingement schouder.
Sport performance; via een bewegingsanalyse maak ik een beweegplan met sport-specifieke oefeningen welke je sportprestaties zullen verbeteren.

Opleidingen

 • Fontys sporthogeschool, bachelor Sports and Wellness
 • Sport performance trainer
 • MI, motivational interviewing
 • Sportacademie, sport en bewegingscoördinator, fitness health
 • Bootcamp instructor
 • MFA, medical first aid
Fitness
fixed-col-3-img1

In een aangename en een open sfeervolle zaal van maar liefst 600 m2 staat onze fitnessapparatuur opgesteld. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Volop ruimte, modern en veilig. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen. Wij bieden ook Bedrijfsfitness en Seniorenfitness.

LEES MEER
Faciliteiten
fixed-col-3-img1

Sports & Healthclub Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van faciliteiten. Na het sporten nog even ontspannen met een drankje? Dat kan in onze sfeervolle sportlounges. Een uurtje onbezorgd sporten? Onze professionele KidsClubmedewerkers nemen graag tijdelijk de zorg van je kind over. Ook hebben we een Sauna en Zonnebank.

LEES MEER
Voedingsspecialist
fixed-col-3-img1

Vind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om fit te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan hebben wij de oplossing: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden.

LEES MEER

Bring a friend!

Samen sporten is leuker! Bij Four2go kun je zelfstandig sporten maar met elkaar wordt het nog leuker!

Vraag samen 1 dag GRATIS sporten aan!
logo-ico