Aanbod

 • Body Balance

  Body Balance

  BODYBALANCE is een 1 uur durende groepsfitnessprogramma op muziek en maakt gebruik van de beste bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke ‘time out’ van stress en spanningen uit het dagelijks leven.

 • Hatha Yoga

  Hatha Yoga

  Werken aan harmonie tussen lichaam en geest? Hatha Yoga is een groepsles waarbij je verschillende rustige fysieke en mentale oefeningen uitvoert, met als doel om meer energie te krijgen en je meer één met je lichaam te voelen.

 • Pilates

  Pilates

  PILATES betekent dat je zeer bewust beweegt met concentratie, controle, coördinatie, flow, precisie en een diepe ademhaling. Door de samenwerking tussen lichaam en geest bereik je een algehele goede conditie. Je voelt je lekker in je lijf en in je geest.

 • Body Attack

  Body Attack

  BODYATTACK is een eenvoudig, high-impact groepsfitnessprogramma op muziek, met talloze opties voor mensen van verschillende fitnessniveaus. BODYATTACK is het ultieme intervalprogramma voor iedereen die van een flinke uitdaging houdt.

 • Body Pump

  Body Pump

  BODYPUMP is een spier verstevigend groepsfitnessprogramma met gewichten en de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. In de 1 uur durende workout worden alle belangrijke spiergroepen flink onder handen genomen.

 • GRIT

  GRIT

  GRIT is een high intensity interval training (HITT) waarbij je (in 30 minuten) super snel super fit wordt. HITT zet meer spierweefsels aan het werkt, wat ervoor zorgt dat je uren langer calorieën verbrandt dan bij een traditionele workout.

 • Totalbody

  Totalbody

  TOTALBODY is een groepsfitnessprogramma met combinaties van BODYATTACK en BODYPUMP. TOTALBODY is geschikt voor iedereen, door de korte en makkelijke choreografie is de les makkelijk te volgen.

 • Bootcamp

  Bootcamp

  Je traint je conditie, kracht, souplesse, explosiviteit en snelheid, heb jij genoeg power voor deze test in energie en doorzettingsvermogen? Laat onze instructeurs je net dat tandje hoger brengen!

 • RPM

  RPM

  RPM: een 45 minuten durende indoor cycling groepsfitnessprogramma, gebaseerd op outdoor fietsen. je fietst op inspirerende muziek over een route van 20 tot 25 kilometer gevarieerd (fictief) terrein. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop.

 • BKICK

  BKICK

  BKICK® is een groepsfitnessprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor de innoverende combinatie van aerobics en vechtsporten. Tijdens de workout wordt gebruik gemaakt van een BKICK waarbij handschoenen een onmisbaar component is.

 • CX-Worx

  CX-Worx

  CX-WORX is een dynamische training van 30 minuten voor je buik-, bil-, rugspieren en spierketens die het boven- en onderlichaam met elkaar verbinden, hiermee raak je in shape en voel je je sterker dan ooit!

 • Core Training

  Core Training

  CORE training is een intensieve workout van 15 minuten die de kern van het lichaam sterker en stabieler maakt en de flexibiliteit en balans van het lichaam verbetert. Het lichaam wordt sterker en de houding verbetert, waardoor de kans op blessures kleiner wordt.

 • XCore

  XCore

  XCORE® is een explosief groepsfitnessprogramma van 45 minuten met maximaal resultaat op de allerbeste muziek. Je maakt gebruik van de XCO-trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. Dit geeft bij iedere beweging een aanvullende belasting op je spieren!

 • Zumba

  Zumba

  ZUMBA: een groepsfitnessprogramma met combinaties van fitness- en dansbewegingen op latinmuziek: salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, Flamenco en Hip Hop. Zumba kent een makkelijke choreografie en is heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt.

 • SH'BAM

  SH'BAM

  SH’BAM is de prefecte manier om in vorm te raken en je ‘inner-star’ te laten stralen. Je dans op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan en op klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld.

 • Zumba Gold

  Zumba Gold

  Een rustigere variant op de originele Zumba. Dat maakt deze les zeer geschikt voor beginners, actieve ouderen of voor mensen met chronische klachten. Zumba Gold brengt dezelfde feestlijke sfeer die Zumba juist zo leuk maakt, maar dan in een back-to-basic sausje!

 • Senioren Fit

  Senioren Fit

  SENIOREN FIT: een gezellige groepsfitnessprogramma voor mensen vanaf 60 jaar. Beweging heeft een positief effect op de werking van het hart, de bloedvaten en de longen, de spieren en gewrichten en de psychomotorische functies (evenwicht, reactiesnelheid, coördinatie).

 • Streetdance

  Streetdance

  STREETDANCE is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 5 jaar. Onze enthousiaste instructrices staan voor je klaar met een ‘stoere’ kids street dance. Zwieren, zwaaien, zweten met een glimlach!

 • Peuterdans

  Peuterdans

  PEUTERDANS is een dansles voor kinderen vanaf 2 jaar. Een peuter ontdekt de wereld om zich heen en daarbij is bewegen heel belangrijk. In de les peuterdans worden de kinderen het begin van het dansen bijgebracht. De kinderen worden motiveert om speels te bewegen!

 • Individueel fitness

  Individueel fitness

  Volop ruimte, modern en veilig.

  Lees meer
 • Bedrijfsfitness

  Bedrijfsfitness

  Voor bedrijven die op een actieve manier willen bijdragen aan de gezondheid van hun medewerkers.

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Heb je moeite met je voeding en heb je een steuntje in de rug nodig?

  Lees meer
 • Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  Speciaal abonnement voor iedereen van 50 jaar of ouder!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.