1 DAG
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

GRIT.

GRIT is een high intensity interval training (HITT) waarbij je super snel super fit wordt.  HITT zet meer spierweefsels aan het werkt, wat ervoor zorgt dat je uren langer calorieën verbrandt dan bij een traditionele workout. GRIT duurt 30 minuten en wordt gedaan op explosieve muziek om je energieniveau hoog te houden en je tot het uiterste te drijven. Bij de GRIT ervaar je de kracht van een personal training en de motivatie van een team.

Er zijn verschillende Grit trainingen. GRIT STRENGTH maakt gebruik van barbells, gewichtsschijven en een step om het uiterste uit je workout te halen. GRIT STRENGTH pakt alle belangrijke spiergroepen aan, zonder grote toenamen van je spiermassa.

GRIT PLYO maakt gebruik van een step en bestaat uit behendigheidstraining om spiervezels te transformeren, waardoor je een slank en atletisch lichaam krijgt.

GRIT zorgt voor:

  • een fitter en strakker lichaam in een korte tijd

GRIT verbetert je:

  • uithoudingvermogen
  • coördinatie

Fitness
fixed-col-3-img1

In een aangename en een open sfeervolle zaal van maar liefst 600 m2 staat onze fitnessapparatuur opgesteld. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Volop ruimte, modern en veilig. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen. Wij bieden ook Bedrijfsfitness en Seniorenfitness.

LEES MEER
Faciliteiten
fixed-col-3-img1

Sports & Healthclub Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van faciliteiten. Na het sporten nog even ontspannen met een drankje? Dat kan in onze sfeervolle sportlounges. Een uurtje onbezorgd sporten? Onze professionele KidsClubmedewerkers nemen graag tijdelijk de zorg van je kind over. Ook hebben we een Sauna en Zonnebank.

LEES MEER
Voedingsspecialist
fixed-col-3-img1

Vind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om fit te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan hebben wij de oplossing: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden.

LEES MEER

Bring a friend!

Samen sporten is leuker! Bij Four2go kun je zelfstandig sporten maar met elkaar wordt het nog leuker!

Vraag samen 1 dag GRATIS sporten aan!
logo-ico