1 DAG
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Fitness Berghem

Fitness in Berghem bij Four2Go

In een aangename en een open sfeervolle zaal van maar liefst 600 m2 staat onze fitnessapparatuur opgesteld. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Volop ruimte, modern en veilig. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen.
Coaching & begeleiding (inclusief!) Veel mensen beginnen enthousiast met fitness, maar er haken ook veel mensen al weer snel af doordat ze de motivatie voor het sporten verliezen. Dit heeft meestal te maken met het gebrek aan goed advies en goede begeleiding. Hier maakt onze COACH het verschil.

Onze Coach voert een persoonlijk intakegesprek, waarbij al uw gegevens verzameld worden en waar het doel van uw training wordt vastgesteld. Dit doel kan zeer verschillend zijn, zoals het verbeteren van de conditie, afvallen, ontwikkelen van spierkracht of het ondersteunen van een andere sport.
De Coach maakt, afhankelijk van de doelstelling , voor u een trainingsprogramma op maat. Ook geeft hij indien gewenst een persoonlijk advies voor het volgen van groepslessen.
De Coach zorgt er voor dat u net een stapje verder gaat en motiveert u op momenten dat u het zelf even niet meer ziet zitten. Tevens krijgt u iedere 7-8 weken een oproep van de coach om een afspraak te maken om de voortgang te evalueren. Op deze manier motiveert en stimuleert de Coach u zo veel mogelijk.

Ben je benieuwd naar wat Fitness bij Four2Go in Berghem jou te bieden heeft? Laat je dan adviseren door een van onze medewerkers.

Fitness
fixed-col-3-img1

In een aangename en een open sfeervolle zaal van maar liefst 600 m2 staat onze fitnessapparatuur opgesteld. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Volop ruimte, modern en veilig. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen. Wij bieden ook Bedrijfsfitness en Seniorenfitness.

LEES MEER
Faciliteiten
fixed-col-3-img1

Sports & Healthclub Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van faciliteiten. Na het sporten nog even ontspannen met een drankje? Dat kan in onze sfeervolle sportlounges. Een uurtje onbezorgd sporten? Onze professionele KidsClubmedewerkers nemen graag tijdelijk de zorg van je kind over. Ook hebben we een Sauna en Zonnebank.

LEES MEER
Voedingsspecialist
fixed-col-3-img1

Vind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om fit te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan hebben wij de oplossing: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden.

LEES MEER

Bring a friend!

Samen sporten is leuker! Bij Four2go kun je zelfstandig sporten maar met elkaar wordt het nog leuker!

Vraag samen 1 dag GRATIS sporten aan!
logo-ico