1 DAG
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Extreem.

EXTREEM is een small group training waar de focus ligt op het hele lichaam, waarbij verschillende energiesystemen aangesproken worden d.m.v. intensieve trainingsvormen. Zo wordt er een intensieve intervaltraining (H.I.I.T.) afgewisseld met snelkrachtuithoudingsvermogen, explosief, reactief, versnellen, tempowisseling of beweeglijkheid (SQA). De trainingen kunnen wisselen in uitvoering in de vorm van een tabata, circuit, interval of een workout of the day (WOD). Door het aanspreken van verschillende energiesystemen zal er een hogere vetverbranding ontstaan die ruim na de training zal voortduren. Met behulp van de groep stimuleer je elkaar om je eigen grenzen op te zoeken, vol te houden en uiteindelijk te verleggen.

EXTREEM maakt gebruik van eigen lichaamsgewicht, barbells, gewichtschrijven, medicine balls, speedladder, kettlebells, battle rope, TRX, etc.

EXTREEM zorgt voor:

– een fitter, strakker en sterker lichaam in korte tijd

EXTREEM verbetert je:

– kracht
– snelheid
– uithoudingsvermogen
– coördinatie
– balans
– reactievermogen
– houding

Fitness
fixed-col-3-img1

In een aangename en een open sfeervolle zaal van maar liefst 600 m2 staat onze fitnessapparatuur opgesteld. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Volop ruimte, modern en veilig. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen. Wij bieden ook Bedrijfsfitness en Seniorenfitness.

LEES MEER
Faciliteiten
fixed-col-3-img1

Sports & Healthclub Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van faciliteiten. Na het sporten nog even ontspannen met een drankje? Dat kan in onze sfeervolle sportlounges. Een uurtje onbezorgd sporten? Onze professionele KidsClubmedewerkers nemen graag tijdelijk de zorg van je kind over. Ook hebben we een Sauna en Zonnebank.

LEES MEER
Voedingsspecialist
fixed-col-3-img1

Vind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om fit te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan hebben wij de oplossing: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden.

LEES MEER

Bring a friend!

Samen sporten is leuker! Bij Four2go kun je zelfstandig sporten maar met elkaar wordt het nog leuker!

Vraag samen 1 dag GRATIS sporten aan!
logo-ico