1 DAG
GRATIS SPORTEN

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

BKICK.

BKICK® is een groepsfitnessprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor de innoverende combinatie van aerobics en vechtsporten. Tijdens de workout wordt gebruik gemaakt van een BKICK waarbij handschoenen een onmisbaar component is. Uiteraard gebruiken wij bij BKICK motiverende muziek om de oefeningen in het juiste tempo uit te voeren

BKICK is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Het programma biedt voor iedereen voldoende opties om op eigen niveau mee te kunnen doen.

BKICK® zorgt voor:

  • vetverbranding
  • een slanker lichaam omdat je veel calorieën verbrand

BKICK® verbetert je:

  • coördinatie

Fitness
fixed-col-3-img1

In een aangename en een open sfeervolle zaal van maar liefst 600 m2 staat onze fitnessapparatuur opgesteld. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Volop ruimte, modern en veilig. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen. Wij bieden ook Bedrijfsfitness en Seniorenfitness.

LEES MEER
Faciliteiten
fixed-col-3-img1

Sports & Healthclub Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van faciliteiten. Na het sporten nog even ontspannen met een drankje? Dat kan in onze sfeervolle sportlounges. Een uurtje onbezorgd sporten? Onze professionele KidsClubmedewerkers nemen graag tijdelijk de zorg van je kind over. Ook hebben we een Sauna en Zonnebank.

LEES MEER
Voedingsspecialist
fixed-col-3-img1

Vind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om fit te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan hebben wij de oplossing: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden.

LEES MEER

Bring a friend!

Samen sporten is leuker! Bij Four2go kun je zelfstandig sporten maar met elkaar wordt het nog leuker!

Vraag samen 1 dag GRATIS sporten aan!
logo-ico