Voeding | Four2Go

Voeding

resizeVind jij het ook zo moeilijk om af te vallen, en nog moeilijker om af te blijven? Weet je niet hoe je het aan moet pakken om gezonder te leven, beter te eten en meer te bewegen? Dan heeft Four2Go de juiste oplossing voor je gevonden: RE-SIZE! Four2Go gaat je helpen om deze keer wél je doel te bereiken en als je je doel bereikt hebt, helpen wij je verder om je nieuwe lifestyle vast te houden. Four2Go bied je nu de kans om deel te nemen aan een 10 weken durend programma waarbij je intensieve begeleiding krijgt op het gebied van voeding én sporten. Afhankelijk van het streefgewicht, wordt er gekeken naar welk trainings- en voedingsprogramma het best bij je past.


Heb jij als fanatieke krachtsporter een steuntje in de rug nodig? Wil je aankomen in spiermassa en heb je hierbij hulp nodig? Dit kan met onze module Bulk-Up! Door middel van training, gepersonaliseerde voedingsschema’s en periodiek te meten geven wij je een steuntje in de rug. De Bulk-Up module zorgt ervoor dat je op een juiste manier aankomt, dus maximale spiergroei en een geringe toename in vetmassa. 

Je mag de gehele maand september starten aan deze module, deze duurt in totaal 12 weken. Voor leden bedragen de kosten voor deze module €22,50 per maand (totaal 3 betalingen van €22,50), voor niet leden bedragen de kosten van de module in totaal €195,00 inclusief gebruik van de fitness. 

Tijdens deze module krijg je 2 trainingsschema’s van 6 weken die zorgen voor optimale spiergroei. Daarnaast word je periodiek gemeten via een huidplooimeting (om de 2 weken), dit om je vetvrije massa te berekenen en om te kijken of je voedingsschema hierop aangepast moet worden. Ook krijg je 1RM krachttesten om te zien of je ook daadwerkelijk sterker wordt.