Personal Training | Four2Go

Personal Training

Personal training.

Personal Training is één-op-één training die helemaal in het teken staat van het behalen van jouw persoonlijke doel(en)! Voorafgaand aan Personal Training vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats. In dit gesprek wordt het duidelijk voor de Personal Trainer wat de doelen zijn en wat er gedaan moet worden om deze doelen te verwezenlijken Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan het lange termijn doel maar ook aan korte termijn doelen. Deze korte termijn doelen zijn van belang om het lange termijn doel te behalen en zo fungeren ze als controlepunten om in de gaten te houden of je op de goede weg bent, of dat er misschien aanpassingen gemaakt moeten worden in het traject. Vanuit dit gesprek wordt er een beweegplan en/of voedingsplan opgesteld en ga jij samen met de Personal trainer aan de slag.

Tijdens de training wordt je op een effectieve, veilige en gepersonaliseerde wijze begeleid. Je krijgt persoonlijke aandacht qua uitleg en uitvoering van de oefeningen. Soms zijn er kleine veranderingen nodig in een oefening of qua houding om een beter resultaat te behalen. De Personal Trainer zorgt voor deze aanpassingen en helpt je zo verder naar jouw persoonlijke doel(en).

Personal Training is ook wat voor jou, omdat?

· Het je net dat ene zetje extra motivatie geeft wat je nodig hebt!
· Je resultaatgericht wilt trainen (kracht- en conditietrainingen).
· Je weer veilig aan de slag wilt na een blessure of in een revalidatieproces zit.
· Het je helpt je doelen te behalen, wanneer je hier moeite mee hebt.
· Je het beste uit jezelf wilt halen en net dat ene stapje verder wilt gaan!
· Je beter wilt presteren in je specifieke sport.
· Het gewoon fijn is om samen met iemand te sporten die je tevens advies kan geven in oefeningen, techniek, voeding en lifestyle.

 

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Raoul van Ooij en vanaf mijn 17e ben ik werkzaam in de gezondheidsbranche. Hierin heb ik gewerkt als fitnesstrainer, bootcamptrainer, sport performance trainer en personal trainer. Graag wil ik jouw Personal Trainer worden en wil ik samen met jou je doelen behalen!

Als je Personal Trainer is het mijn taak om je te sturen op succes, dit doe ik door motiverende trainingen aan te bieden waarbij ik tevens mijn kennis overdraag. De overdracht van kennis vind ik een belangrijk aspect in Personal Training, omdat ik wil dat jij weet waarom we iets doen en wat je daar mee kunt bereiken. Verder vind ik het creëren van nieuwe beweegoplossingen bij fysieke problemen een leuke uitdaging. Kleine veranderingen in een training kunnen grote verschillen met zich meebrengen, deze kleine veranderingen zijn van belang omdat elk individu anders is.

Mijn expertise ligt in het trainen van speciale doelgroepen, het revalideren na blessures en sport performance training. Speciale doelgroepen; COPD, ASTMA, diabetes, overgewicht, obesitas en lage rugklachten. Blessures; hamstring ruptuur, enkel- en knie trauma’s en luxatie en impingement schouder. Sport performance; via een bewegingsanalyse maak ik een beweegplan met sport-specifieke oefeningen welke je sportprestaties zullen verbeteren.

Opleidingen:
· Fontys sporthogeschool, bachelor Sports and Wellness
· Sport performance trainer
· MI, motivational interviewing
· Sportacademie, sport en bewegingscoördinator, fitness health
· Bootcamp instructor
· MFA, medical first aid