Fitness | Four2Go

Fitness

four2go-fitnessFitness bij Four2Go

In een aangename en een open sfeervolle zaal van maar liefst 600 m2 staat onze fitnessapparatuur opgesteld. Train op de nieuwste apparatuur van Life Fitness. Volop ruimte, modern en veilig. Onze professionele instructeurs staan voor je klaar met begeleiding en adviezen.

Coaching & begeleiding (inclusief!)
Veel mensen beginnen enthousiast met fitness, maar er haken ook veel mensen al weer snel af doordat ze de motivatie voor het sporten verliezen. Dit heft meestal te maken met het gebrek aan goed advies en goede begeleiding. Hier maakt de COACH het verschil.

coachingDe coach voert een persoonlijk intakegesprek, waarbij al uw gegevens verzameld worden en waar het doel van uw training wordt vastgesteld. Dit doel kan zeer verschillend zijn, zoals het verbeteren van de conditie, afvallen, ontwikkelen van spierkracht of het ondersteunen van een andere sport.

De coach maakt, afhankelijk van de doelstelling , voor u een trainingsprogramma op maat. Ook geeft hij indien gewenst een persoonlijk advies voor het volgen van groepslessen.

De coach zorgt er voor dat u net een stapje verder gaat en motiveert u op momenten dat u het zelf even niet meer ziet zitten. Tevens krijgt u iedere 7-8 weken een oproep van de coach om een afspraak te maken om de voortgang te evalueren. Op deze manier motiveert en stimuleert de Coach u zo veel mogelijk.