Faciliteiten | Four2Go

Faciliteiten

Sports & Healthclub Four2Go heeft een gevarieerd aanbod van actieve, ontspannende en verzorgende activiteiten.
Wil je specifieke informatie over activiteiten van Sports & Healthclub Four2Go? Bel dan met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.

sportlounge5

Na het sporten nog even ontspannen met een drankje? Dat kan in onze sfeervolle sportlounges.

Wij hebben een ruime keus in heerlijke sportdrankjes maar ook in gezonde smooties. Ook kun je bij ons terecht om de kleine honger te stillen.
Uitermate sfeervolle banken, tafels en stijlvolle zitjes zorgen voor een uitstekende ambiance. Hier kom je heerlijk tot rust en kun je gezellig bijpraten met andere clubleden.

kidsclub1

Voor de allerkleinsten (0 t/m 6 jaar) biedt Sports & Healthclub Four2Go de KidsClub. Onze professionele KidsClubmedewerkers nemen graag tijdelijk de zorg van je over en zorgen voor een gezellige ochtend in een veilige en vertrouwde omgeving.

De kids kun je op verschillende dagen in de week naar de KidsClub brengen. Je kunt dus lekker even een uurtje onbezorgd sporten en tijd aan jezelf besteden.

kleedkamers2

Je kunt je kleding en overige waardevolle spullen veilig en gratis opbergen in een van de vele beschikbare lockers. Ieder kleedlokaal is voorzien van lockers die je door middel van een persoonlijk hangslot in gebruik kunt nemen. Wij raden aan om een hangslot met cijfercode aan te schaffen zodat je niet met een losse sleutel hoeft te gaan sporten. Dit hangslot is bij ons te koop of je kunt er zelf één meenemen.

sauna1

In onze sfeervolle kleedkamers staat ook een Infraroodcabine. Hier kun je binnen de openingstijden gratis gebruik van maken. De werking van een infraroodsauna is gebaseerd op de infrarood warmte die wordt opgewekt in de hiervoor speciaal geproduceerde infrarood elementen. Deze warmte wordt zonder tussenkomst van de lucht op het lichaam overgebracht.

zonnebanken1

Onze snel bruinende zonnebank zorgt voor een gezond kleurtje. Voor een deskundig bruiningsadvies staan we je graag te woord. De Zonnebank kun je bespreken bij de receptie. De Zonnebank is per minuut te reserveren, zodat je zelf of eventueel in overleg met onze adviseuse jouw bruiningstijd kunt bepalen.Maar de zonnebank is natuurlijk nog veel meer dan alleen maar bijkleuren.